SlowRide The City 4 – Septembrie 2015

 

 

Anul 2015 le-a adus împătimiților de motociclism și cea de-a patra ediție a SlowRide The City, la final de sezon, în septembrie. Evenimentul a fost exclusiv outdoor, în Piața Constituției, tot în cadrul Salonului Auto Moto, și a adunat peste 30.000 de participanți.

Nu au lipsit nici de această dată motociclete custom, mașinile tunate, drifturile, parada retro, mașini și motociclete de epocă. 

Parada moto a avut loc sâmbătă, pe 12 septembrie. Strângerea s-a dat la 12.30, în Piața Constituției, pentru ca jumătate de oră mai târziu motocicliștii să plece în paradă pe traseul Piața Unirii, Piața Alba Iulia, Piața Muncii și retur. 

Manifestarea a beneficiat de emisiuni dedicate pe radio și a continuat în nota evenimentului precedent, invitând motocicliștii la prudență și responsabilitate. 

Evenimentul s-a bucurat și de ​prezența a două școli de moto, iar cei curioși să experimenteze mersul pe două roți au putut face acest lucru sub ochii instructorilor. În plus, tot cele două școli au oferit,  alături de SlowRiders RC, școala moto gratuită pentru doi norocoși.