Iată cum a fost la Slowride Transalpina Fest 2017

September 17, 2017
 
Prima ediție a Slowride Transalpina Fest s-a încheiat cu succes! Ne-am bucurat să avem alături de noi mii de motociclisti si iubitori ai muzicii rock care au venit până la Baia de Fier, județul Gorj, să sărbătorească alături de noi 5 ani de SlowRiders RC. Timp de 3 zile, între 14 și 16 iulie, ne-am bucurat de un peisaj de vis, bere rece și muzică bună. Pe scena festivalului au urcat unele dintre cele mai apreciate trupe rock ale momentului: Trooper, Altar, ZOB,  Bucovina, Scarlet  Aura și Alex & The Fat Penguins.
De altfel, Alex & The Fat Penguins ne-a făcut un frumos cadou de ziua noastră. Pinguinii ne-au compus și cântat imnul oficial al clubului.

Însă ei, cei peste 3.000 de participanți, merită tot respectul nostru. Nu au ținut cont de frig și ploaia torențială și au rămas alături de noi. Cei plecați la drum sâmbătă dimineață au ajuns la timp pe Transalpina pentru a se alătura paradei moto și pentru a forma cel mai mare tricolor din motociclete. 

Și am rămas cu multe amintiri frumoase, după această primă ediție a festivalului. I-am văzut în acțiune pe băieții lui Răzvan Breslașu, în cadrul Etapei Naționale de Strongman & PowerLifting și i-am premiat pe cei mai iscusiți motocicliști în cadrul concursurilor. Iar ca un mic detaliu, am bifat și o nuntă pe scena festivalului, doi tineri motocicliști alegând să își unească destinele. 

Și pentru că ne dorim să continuăm povestea Slowride Transalpina Fest, ne vedem și anul viitor, între 13 și 15 iulie, tot cu muzică bună și bere rece și tot la Baia de Fier, județul Gorj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+